Modul Bluetooth®
Stadia

Joacă jocuri wireless prin Bluetooth

Comută la modul Bluetooth al controlerului Stadia pentru a continua să joci jocuri wireless pe dispozitivele și în serviciile preferate după închiderea serviciului Stadia

Când comuți la modul Bluetooth, se descarcă o actualizare de software
Cerințe de sistem: Chrome 108 sau o versiune mai nouă
Controler Stadia cu o rachetă desenată manual care zboară din partea de sus, cu unde radio Bluetooth care pulsează.

Lucruri importante de reținut

Comutarea este definitivă

După ce comuți controlerul la modul Bluetooth, nu mai poți reveni la modul Wi-Fi pe Stadia. Poți juca în continuare cu controlerul conectat printr-un cablu la portul USB în modul Bluetooth.

Opțiuni disponibile până pe 31.12.2024

Poți să comuți la modul Bluetooth, să verifici modul controlerului și să cauți actualizări pentru Bluetooth până pe 31 decembrie 2024.

Găsește răspunsurile de care ai nevoie

După ce comuți controlerul la modul Bluetooth, apasă lung butoanele Y și Stadia timp de două secunde pentru a intra în modul de asociere. Indicatorul luminos de stare va clipi în portocaliu. Apoi accesează dispozitivul pe care vrei să joci și asociază controlerul din setări. După asociere și conectare, indicatorul luminos de stare de pe controler se va aprinde în alb constant. Felicitări! Poți începe să joci. Data viitoare când pornești controlerul, acesta ar trebui să se conecteze automat la ultimul dispozitiv asociat.

Află cum să folosești modul Bluetooth

Nu toate dispozitivele Bluetooth sunt la fel, deci compatibilitatea va varia. Controlerul Stadia folosește conexiuni Bluetooth Low Energy, prin urmare unele funcții, cum ar fi modul de transmitere audio, nu sunt compatibile cu modul wireless. Ne-am asigurat că poți folosi controlerul Stadia pentru a juca jocuri pe dispozitivele acceptate din listă. Acesta nu a fost testat cu toate tipurile de dispozitive Bluetooth, deci este posibil să nu funcționeze cu alte dispozitive.

Lista dispozitivelor compatibile

Când folosești controlerul wireless în modul Bluetooth, portul de 3,5 mm și portul USB nu vor putea fi utilizate pentru căști. Când folosești controlerul conectat printr-un cablu la portul USB, vei putea să conectezi căști la portul de 3,5 mm al controlerului.
Da. În mod prestabilit, butoanele Asistent Google și Captură nu funcționează în modul Bluetooth dacă nu sunt remapate. Poți remapa butoanele folosind servicii de mapare a butoanelor.
Poți să verifici modul controlerului pentru a stabili dacă acesta este în modul Bluetooth. Astfel, vei căuta și actualizări pentru modul Bluetooth.

Verifică modul controlerului

Controlerul trebuie să se încarce timp de cel puțin 30 de minute și trebuie să folosești un cablu USB de date pentru transfer de date. Poți să folosești cablul livrat împreună cu controlerul.

Accesează articolul despre modul Bluetooth din Centrul de ajutor

Controlerul trebuie să se încarce timp de cel puțin 30 de minute. Deconectează controlerul și ține apăsat butonul Stadia timp de 10 secunde. Astfel, dispozitivul se va reseta și vei putea să-l folosești din nou. Dacă tot nu funcționează, revino la setările din fabrică ale controlerului ținând apăsate butoanele Asistent Google și Captură timp de șase secunde. Controlerul trebuie să vibreze și indicatorul luminos de stare să clipească.

Accesează articolul despre modul Bluetooth din Centrul de ajutor

Asistența pentru clienți nu este disponibilă pentru modul Bluetooth. Dacă ai întrebări, accesează articolul din centrul de ajutor.

Accesează articolul despre modul Bluetooth din Centrul de ajutor

Marca verbală și siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc. și Google folosește aceste mărci sub licență. Restul mărcilor comerciale și numelor comerciale aparțin proprietarilor respectivi.