Bluetooth®-tila
Stadia

Pelaa langattomasti Bluetoothilla

Vaihda Bluetooth-tila käyttöön Stadia-ohjaimessa, niin voit jatkaa pelaamista langattomasti tutuissa laitteissa ja palveluissa, kun Stadia sulkeutuu

Bluetooth-tilaan vaihtaminen lataa ohjelmistopäivityksen
Järjestelmävaatimukset: Chrome 108 tai uudempi
Stadia-ohjain, jonka yläosasta lentää käsin piirretty raketti ja sykkiviä Bluetooth-radioaaltoja.

Tärkeitä tietoja

Vaihtaminen on pysyvää

Kun olet vaihtanut Bluetooth-tilan käyttöön ohjaimessa, et voi vaihtaa sitä takaisin käyttääksesi Wi-Fi-tilaa Stadiassa. Voit edelleen pelata langallisella yhteydellä käyttämällä USB:tä Bluetooth-tilassa.

Saatavilla 31.12.2024 asti

Voit vaihtaa Bluetooth-tilaan, tarkistaa ohjaimen tilan ja tarkistaa Bluetooth-päivitykset 31.12.2024 asti.

Etsi tarvitsemasi vastaukset

Kun olet vaihtanut Bluetooth-tilan käyttöön ohjaimessa, siirry parinmuodostustilaan painamalla "Y + Stadia" ‑painikkeita kahden sekunnin ajan. Tilavalo vilkkuu oranssina. Siirry sitten sen laitteen kohdalle, jolla haluat pelata, ja muodosta ohjaimesta laitepari asetuksista. Kun laitepari on muodostettu ja ohjain yhdistetty, sen tilavalo palaa valkoisena. Onnittelut! Olet valmiina pelaamaan. Kun laitat ohjaimen seuraavan kerran päälle, sen pitäisi automaattisesti muodostaa yhteys viimeksi pariliitettyyn laitteeseen.

Katso, miten voit käyttää Bluetooth-tilaa

Kaikki Bluetooth-laitteet eivät ole samanlaisia, joten yhteensopivuus vaihtelee. Stadia-ohjain käyttää Bluetooth Low Energy ‑yhteyksiä, joten jotkin ominaisuudet (esim. audion läpisuodatus) eivät ole mahdollisia langattomasti. Olemme varmistaneet, että Stadia-ohjain toimii pelaamisessa tietyillä tuetuilla laitteilla. Ohjainta ei ole testattu kaikilla Bluetooth-laitetyypeillä, joten se ei ehkä toimi kaikilla laitteilla.

Tuetut laitteet

Kun ohjainta käytetään langattomasti Bluetooth-tilassa, 3,5 mm:n porttia ja USB-porttia ei voi käyttää kuulokkeille. Kun käytät USB-johdolla yhdistettyä ohjainta, voit kytkeä kuulokkeet ohjaimen 3,5 mm:n porttiin.
Kyllä. Google Assistant- ja Kuvakaappaus-painikkeilla ei oletuksena voi tehdä mitään Bluetooth-tilassa ennen uudelleenmääritystä. Voit määrittää painikkeet uudelleen käyttämällä siihen sopivaa ohjelmaa.
Voit tarkistaa, onko ohjain Bluetooth-tilassa, kun tarkistat ohjaimen tilan. Silloin myös Bluetooth-tilan päivitykset tarkistetaan.

Tarkista ohjaimen tila

Lataa ohjainta vähintään 30 minuuttia ja käytä USB-datansiirtojohtoa. Ohjaimesi mukana tullut johto toimii.

Siirry Bluetooth-tilan ohjekeskukseen

Lataa ohjainta vähintään 30 minuuttia. Irrota ohjain ja paina Stadia-painiketta 10 sekunnin ajan – tämän pitäisi resetoida laite niin, että sillä voi taas pelata. Jos tämä ei vieläkään toimi, palauta ohjaimen tehdasasetukset painamalla Google Assistant- ja Kuvakaappaus-painikkeita 6 sekunnin ajan – ohjaimen pitäisi väristä ja tilavalon vilkkua.

Siirry Bluetooth-tilan ohjekeskukseen

Valitettavasti Bluetooth-tilalle ei ole saatavilla asiakastukea. Jos sinulla on kysyttävää, siirry ohjekeskuksen artikkeliin.

Siirry Bluetooth-tilan ohjekeskukseen

Tekstimuotoinen Bluetooth®-tuotemerkki ja ‑logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, joiden käyttöön Googlelle on myönnetty lisenssi. Muut tavaramerkit ja toiminimet kuuluvat niiden omistajille.